Business English


Vabimo te na predstavitveno srečanje poslovne angleščine, ki bo potekalo v torek, 12. septembra ob 18.00. Demo srečanje in kasneje tečaj bo vodila zelo zanimiva in energična učiteljica, ki je tudi naravna govorka.

Na brezplačno demo srečanje se prijavi tukaj.

 

Pred tabo je odločilen razgovor za sanjsko službo. Pogoj, obvladanje angleškega jezika. Svoje področje obvladaš, a kmalu sledi pomemben sestanek s tujimi poslovnimi partnerji, katerim bo treba projekt predstaviti v angleščini.

Brez skrbi. Na tečaju te bomo pripravili na vse podobne situacije, ki te nedvomno čakajo v tvoji svetli in polni lepih izkušenj karieri. Izkoristi priložnost in se prijavi po ceni 65,90€ na mesec. Do 11. septembra pa vam s kodo popusta EEF10, priznamo 20€ popusta. Za nasvet in vprašanja smo ti na voljo na info@bilingua.si ali 070 57 27 55.

Na tečaj poslovne angleščine se vpiši tukaj.

 

Pripravili smo ti tudi kratek test 12 vprašanj. Če s končnim rezultatom ne boš 100% zadovoljen pa ti ob koncu testa podarjamo še brezplačno knjižico 100 Business English izrazov, ki ti bodo utrnili pot v poslovni jezik in te pripravili na tečaj poslovne angleščine.

 

 

Tu si lahko preneseš brezplačno knjižico: 100-business-english-expressions.

 

Srečno!

 

 

 


Nazaj na:
Naprej na: