Brezplačne predstavitvene ure online jezikovnih tečajev


Jezikovni tečaji ONLINE

 

Živjo in dobrodošli pri Bilingui!

Vse pretekle tečajnike in nove kandidate vabimo, da brezplačno stestirate za nekatere nov pristop učenja tujih jezikov. Vsi jezikovni tečaji pri Bilingui do nadaljnega potekajo preko spleta. Ponudba skupinskih tečajev ob razpisanih terminih, zdaj namesto v fizičnih učilnicah, poteka v spletnih učilnicah preko video call-a, kjer se družimo in učimo v spletnem prostoru, vsak iz svojega naslonjača. Zdaj ni več pomembno ali si iz Kopra, Maribora, Zg. Kungote ali Črne na Koroškem, saj smo vsem enako dosegljivi. 

 

Ker je to za marsikoga nov pristop, naj povemo, da ima veliko prednosti, predvsem pa je zelo enostaven in zabaven. Zato vse tiste, ki želite pred prijavo izkusiti kako take učne ure potekajo, vabimo da se nam pridružite na enem brezplačnih online srečanj, kjer boste hkrati spoznali vašega učitelja in nekatere sotečajnike. Obljubljamo pa vam še dodatno ugodnost.

 

Vpišite svoj email naslov v spodnji obrazec in odkljukajte za kateri jezik se zanimate. Poslali vam bomo termine in povezave do spletne učilnice.

 

Individualni tečaji

Tudi vam pripada prvo brezplačno srečanje, da se spoznate z učiteljem, da preverimo vaše znanje in zastavimo plan za vaš individualne spletni tečaj. Z vašimi željami in vprašanji se nam oglasite na info@bilingua.si ali na 070 57 27 55 in ne zamudite trenutnih ugodnosti.

 

Se vidimo kmalu v spletni učilnici. In obljubimo, da bo tudi zelo zabavno!

 

Prijavite se na brezplačno spletno srečanje:


Zanimam se za jezik:

Bilingua jezikovni center bo uporabil vaše podatke za namen obveščanja o začetku tečajev, novostih in drugih pomembnih informacijah. in drugih novicah in


Kadarkoli si lahko premislite in se odjavite s klikom na gumb “unsubscribe” ali z dopisom na info@bilingua.si. Vaše informacije pri nas so varne in v skladu z GDPR. Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti, kliknite na našo spletno stran.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.
Naprej na: